L’ART DE VIURE / AMPANS

Fanalet de somnis
Data
Categoria
JARDINS DE LLUM, Jardins de Llum 23

“FANALET DE SOMNIS” / Taller “L’ART DE VIURE” / Soterrani pati de L’Anònima

A “Fanalet de somnis” enguany, els artistes del taller “L’Art de Viure” amb la col·laboració de l’artista Roser Oduber, hem creat aquesta obra volumètrica, tot un repte per nosaltres, ja que hem fet fer servir com a llenç un material al qual no estem acostumats, el plàstic. Hem hagut d’experimentar amb diversos materials per trobar els més idonis i hem gaudit molt en obtenir una obra final amb volum.

Tal com fan l’aigua i la llum, ens hem deixat fluir. Cada artista ha plasmat amb el seu estil els moviments i ritmes de l’aigua i les ones, i les trajectòries de la llum. El resultat final és aquest coixí gegant que, com un fanalet, transporta per l’aire els nostres somnis.

L’objectiu principal del taller “L’Art de Viure” és proporcionar els medis i les eines necessàries a les persones per descobrir i desenvolupar el seu talent artístic, potenciar-lo per fer-lo valdre dins la societat.

Aquest taller d’art s’emmarca dins del servei del Centre Ocupacional d’Ampans. Els artistes realitzen activitats tant individuals com col·lectives, on experimenten, coneixen, es relacionen i s’expressen a través de l’art i creen obres amb un estil únic i personal.