L’home agregat a la naturalesa

L’ home agregat a la naturalesa és una exposició del jove artista Nil Nebot (Barcelona, 1993) que es podrà veure fins el 20 de febrer.

La mostra, que va presentar-se per primera vegada l’abril del 2014 a l’Espai Jove Boca Nord de Barcelona i que també va passar per Sant Just Desvern va néixer com un projecte d’investigació sobre els materials que es troben en els entorns naturals. “Què seria de nosaltres si només depenguéssim d’allò que ens ofereix la terra; d’allò que ningú valora i que, sense propietari, simplement resta a la deriva del cicle natural?”, es pregunta el jove artista, que s’ha valgut únicament “dels elements que puc trobar a la natura” per desenvolupar l’exposició i per “transmetre als espectadors què sento quan creo en aquest entorn”.

Amb l’ajuda d’Steven Quiñonez, Nebot ha donat una altra dimensió al projecte durant l’estada que ha fet al CACiS. Una dimensió que segueix mantenint intacta la seva premissa de fer servir, només, elements naturals i de crear, ell mateix, les eines i els materials pictòrics i escultòrics per tirar endavant els seus projectes.

(nota de Nació Digital)

 

Les visites són conterades trucant al 646601580 o enviant un mail a info@cacis.cat

No Comments

Post A Comment