EFÍMERA 18

EFIMERA / IV Mostra d’art efímer

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç presenta la cinquena edició de la mostra d’art efímer en el medi natural.

EFÍMERA presenta un itinerari d’experimentació artística i comunitària, cercant un altre mirada, pensament, de interpretar el nostre entorn. Durant un dia obrim un espai de reflexió i relació amb la natura, on l’art és el llenguatge comú d’expresió.

Aquest any 2018  el tema que proposem és “racons“.

El recorregut de la mostra s’inicia al Forn de la calç amb un itinerari amb intervencions i accions en diferents punts de l’entorn del Centre.

“En molts aspectes el racó viscut es nega a la vida, restringeix la vida, l’oculta. El racó és llavors una negació de l’Univers”.

Gaston Bachelard (poètica de l’espai)

Els artistes Participants són ; 

Efímera 2018  amb els artistes; Eudald Alabau, Nil Nebot, Sharon Kallis, Maria Antònia Massanet, Roser Oduber, Agnieszka Pakula, Neus Purtí, Sergi Quiñonero, Steven Quiñónez i Maria Ribera, i té la col·laboració de Karen Barnaby, Eva Cardona i Alèxia Lleonart.

La trobada va começar a les 10 h, del dijous dia 1 de novembre, els participants van fer un  l’itinerari de racons creats i sentits per diferents artistes. Sharon Kellis, de Vancouver, van passejar mentre filen la llana amb estris diversos i exploren amb materials per tenyir. Per a aquesta tasca van tenir el suport i la col·laboració d’Alèxia Lleonart i Eva Cardona. Posteriorment, els presents van gaudir de l’espectacle de dansa de Maria Ribera i del monòleg de Roser Oduber.

També, Neus Purtí va llegir poemes. A les 12 h, es farà un taller de teixir amb Kallis, Barbany, Lleonart i Cardona.  Durant l’itinerari, es van veure les obres d’Eudald Alabau, Sharon Kallis, Nil Nebot, Steven Quiñónez i Agnieszka Pakula.

Un matí que va finalitzar de forma col·lectiva amb una obra conjunta amb tots els participants.

el mati conclou amb una obra participativa amb tots els materials trenats durant tot el camí.

 

No Comments

Post A Comment