Marc Sellarès

Data
Categoria
JARDINS DE LLUM, Jardins de Llum 21
Tags
Marc Sellarès

Epicentre 

Es tracta d’una proposta que vol reivindicar la històrica façana fluvial de Manresa com a bressol de la ciutat que és, i recuperar temporalment aquesta centralitat perduda.

La intervenció vol ser un contrapunt distorsionador de modernitat consistent a crear una figura geomètrica amb làsers de color verd, que talla pel mig la clàssica postal manresana del Pont Vell, la Cova i la Seu. La intervenció tindrà una posada en escena amb la col·laboració dels drons de la gent de Flock Drone Art.

 

La intervenció permanent consisteix a crear una figura geomètrica amb làsers de color verd al mig de la clàssica postal manresana del Pont Vell i la Seu. Aquesta figura seria un triangle, resultant de la unió dels rajos de tres canons làser. Dos d’aquests canons estarien situats a dalt de la Torre de Santa Caterina i l’altre en un punt sota el mirador del parc de la Seu. Un làser aniria de la Torre Santa Caterina fins a un punt de sota el mirador de la Seu on hi hauria un altre canó làser, aquest altre projectaria el raig de llum fins a 2m sota del Pou de Llum. El tercer canó làser enviaria la llum des de la Torre de Santa Caterina fins al punt de sota el Pou de Llum.

http://https://youtu.be/4QZj4O99Fag