MICROSCOPIES 2022

Microscopies 22
Data
Categoria
Microscopies, Microscopies 22

Festival Microscopies 22

dies 26, 27 i 28 d’agost

Lloc Santa Caterina Manresa

horari  a partir de les 18h / fins les  21h

El festival Microscopies neix de la mà de l’Ajuntament de Manresa i del Centre d’Art Contemporani El Forn de la Calç (CACiS). “Microscopies” inclou diverses instal·lacions artístiques respectuoses amb l’entorn que conviden a reflexionar sobre la relació entre els humans i la natura i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. El projecte compta amb la col·laboració de Meandre, el Geoparc, el Parc del Secà, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i l’Anella Verda, i s’organitza amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Festival d’Art i Natura Microscopies, iniciat l’agost del 2020, és un itinerari per l’Anella Verda que uneix art, natura i cultura, gràcies a diverses obres efímeres i permanents. L’objectiu de la proposta és que, any rere any, s’incrementin les peces artístiques que es poden trobar a l’entorn natural de Manresa.

Aquest any 2022 Microscopies se suma al projecte Manresa 2022. La proposta s’organitza al voltant de la Torre de Santa Caterina, últim tram del Camí Ignasià, i ha estat concebuda com una eina sostenible per acostar l’art a la societat.

OBRES EFÍMERES

PARTICIPANTS

Obres efímeres

  1. Xevi Bayona Camó
  2. Ainhoa Goenaga Miña
  3. Eudald Alabau Selva
  4. Javier Rubinstein
  5. Eulàlia Llopart Cirilo
  6. Oriol Texidor Martínez

Accions

  1. Elena Sixto Fíguls / Dissabte 27, inici a les 19:30 h
  2. Laura Bataller Arola / Diumenge 28, cloenda a les 20:00 h

ESCULTURA

X Marta Pruna Francesch

Catàleg Microscopies 22