NIU / NIDO / NEST /Javier Rubinstein

Niu és una mostra pensada des del diàleg amb l’efímer, construït per a ser temporal. Es presenten les obres no tan sols com una realitat objectiva que es pot conservar sinó més aviat com un procés que es configura a partir d’una realitat que s’esvaeix quan l’espectador la consumeix. Escultura, fotografia i una gran instal·lació dialoguen explicant el procés creatiu tot convidant-nos a participar i a construirel nostre propi niu.

De quins materials construeixes el teu niu? És la pregunta que se’ns planteja i que ens obre camí a descobrir i a reflexionar sobre els materials que componen la nostra realitat més propera. La identitat es crea, gràcies a tots aquests nutrients (materials), i la responsabilitat de cada persona és esbrinar com els estructurem per a configurar-la.

Per tant aquesta exposició és una invitació a la reflexió sobre el món que ens envolta, i a triar quins són els materials que configuren els nostres propis nius. La naturalesa, la tecnologia, el món industrial o el caos de la ciutat són contextos en els quals vivim. Però som nosaltres qui tenim la decisió de prendre partida i tria el niu en el qual volem viure.

Comissari: Isaac Candelario Rodríguez.

Des del 26 d’agost fins al 26 de setembre

No Comments

Post A Comment