“El Forn de la Calç, de indústria minera a indústria cultural”

CACiS

CENTRE D’ART CONTEMPORANI I SOSTENIBILITAT

EL FORN DE LA CALÇ

CELEBREM els 10 ANYS

Producció. Formació. Exhibició. Patrimoni. Paisatge. Història

Enguany CACiS celebra els seus 10 anys de persistència: creació i sostenibilitat.

El Forn de la Calç és un clar exponent del patrimoni industrial i els nous models de gestió cultural. Aquesta relació provoca una aproximació a la intervenció en el patrimoni industrial diferent a l’habitual fins aquest moment.

Amb motiu de celebració dels deu anys s’està preparant l’exposició “El Forn de la Calç, de la indústria minera a la indústria cultural” amb la participació de diversos artistes que han passat pel centre d’Art i que es podrà veure al Museu Comarcal de Manresa, a partir del 18 d’octubre del 2018 i fins el 25 de novembrAquesta exposició aplega fotografies de ma memòria dels forns i creacions contemporànies realitzades per artistes que han residit o exposat al centre d’Art Contemporani durant els darrers deu anys.

Una selecció d’obres inspirades en el paisatge mineral i vegetal de l’entorn, amb tècniques tradicionals com la pedra seca, la cistelleria i moltes altres recuperades del món rural amb una mirada contemporània.

 També s’ha preparat  una edició commemorativa, un catàleg dels 10 anys en format de publicació col·leccionable (d’aquesta manera s’hi podran afegir noves peces els propers anys ), on s’hi aplegarà una peça de creació i resum per cada any de vida -10 peces pels 10 anys-.

No Comments

Post A Comment