Llaudis, Damaris

Efímera 2017
Data
Categoria
Efímera 2017
Tags
Damaris Llaudis

Camins a l’interior de l’ànima, xiuxiuejant al dolor

 

És una performance que utilitza la creació artística com a catalitzador, en aquesta acció, vull que les carícies es transformin en sons que travessen la pell i els poemes ens xiuxiuejant al cor.

En els camins que hem de transitar en la vida nostra consciència ens porta a diàlegs interns entre la llum i l’ombra, on el dolor és capaç de no deixar-nos veure tot el bo.

El dolor ens fa estar quiets i no avançar, en el moment que entenem que hem de travessar aquest dolor, podem créixer i seguir indagant en la nostra llum interna. Així es quan, podem curar la cicatriu, d’aquesta manera el nostre ser intern és mogut.

En aquest caminar, és quan es justifica la capacitat de transformar aquest dolor en font de creació artística. Percebre el sentit del dolor és entendre així mateix el sentit de la vida. És establir un diàleg entre, dolor, art i ànima.

 

Caminos al interior del alma, susurrando al dolor

 

Es una performance que utiliza la creación artística como catalizador, en esta acción, quiero que las caricias se transformen en sonidos que atraviesen la piel y  los poemas nos susurren al corazón.

En los caminos que tenemos que transitar en la vida, nuestra consciencia nos lleva a diálogos internos entre la luz y la sombra, donde el dolor es capaz de no dejarnos ver todo lo bueno.

El dolor nos hace estar quietos y no avanzar, en el momento que entendemos que tenemos que atravesar ese dolor, podemos crecer, y seguir indagando en nuestra luz interna. Y así, curar esa cicatriz, de esa manera nuestro ser interno es movido.

En ese caminar, es cuando se justifica la capacidad de transformar ese dolor en fuente de creación artística. Percibir el sentido del dolor es entender asimismo el sentido de la vida. Es establecer un diálogo entre, dolor, arte y alma.