Residència 24 Ecosistemes Líquids

Fabregat, Ester

Ester

Data
Categoria
Residència, Residència 2024
Tags
Ester Fabregat
Seleccionada a la convocatòria 2024  “PROGRAMA DE RESIDÈNCIA PER A L’ESTUDI, RECERCA I CREACIÓ D’ART I CIÈNCIA. ECOSISTEMES LÍQUIDS”

Modalitat A ART, CIÈNCIA I ARQUITECTURA

Projecte seleccionat

Atmospheric Filter

Anem a la natura per treballar i conrear la terra. També anem a la natura per passejar i gaudir dels elements i de la nostra relació amb ells, però amb aquesta instal·lació escultòrica “Atmospheric Filter” vull que els espectadors sentin, pensin i comprenguin l’entorn natural amb una altra visió.
Fent diverses intervencions dins del paisatge, establint diàlegs entre els diferents elements i també observant com afecten la nostra percepció de dimensionalitat i escala en comparació amb l’espai. Ens anem convertint en elements d’aquest gran tauler d’escacs. Tot està connectat. I quan la foscor arriba amb la nit, aquestes relacions també s’expandeixen al cosmos.

Ester Fabregat

Escultora que treballa a través d’instal·lacions, performance, i escultura pública, per compendre la realitat de la que forma part.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona dins l’Especialitat d’Escultura. Investigacions i Tesi al voltant dels Plàstics aplicats a l’Escultura, Investigació teòrico-pràctica sobre els polímers aplicats a l’escultura, impacte mediambiental, reciclatge i desenvolupament sostenible.