Soto, Eva

Residència 2010 | Efímera 2017
Data
Categoria
Efímera 2017, Residència 2010
Tags
Eva Soto

Des del caos del laberint, des de la fragmentació de les paraules , el desordre i mitjançant el fil com a vehicle conductor, Ariadna teixeix aquest mite i s’acaba despullant, abandonant també les robes que la lliguen a un context determinat, i cosint-se les cicatrius per començar un nou mite ara des de l’ordre i l’equilibri.

Treballadora del teixit com a llenguatge artístic Eva Soto escriu damunt de la roba, construeix un edifici propi on el vestit és una obra d’art contemporània.

 

Ariadna vs Teseu, un mite tèxtil

 

Des del caos del laberint, des de la fragmentació de les paraules i el desordre i mitjançant el fil com a vehicle conductor, Ariadna teixeix un nou mite, embasta una nova història vital, que ens condueix per CACIS a través d’aquesta recerca de l’ordre emocional. En aquesta mostra es podrà veure com a través del fil visceral arribem a trobar el dolor contingut de l’abandó, la covardia d’un Teseu lligat al seu propi destí, i una passió que ens condueix, sovint sense voler-ho, a un lligam opressor i subordinat a l’altre. Ariadna teixeix aquest mite i s’acaba despullant, abandonant també les robes que la lliguen a un context determinat, i cosint-se les cicatrius per començar un nou mite ara des de l’ordre i l’equilibri.

 

Efímera 2017

Aquest treball fet a l’any 2011 ens transposta als mites i els vitages clàsics de la mà de l’ artista Eva Soto. En volgut recuperar aquesta obra per l’Efímera 2017, en un moment on l’ordre i l’equilibri s’ha trencat per un nou minotaure.