exposició col·lectiva ICHI-GO ICHI-E

ICHI-GO ICHI-E / Cada moment és únic

Exposició col·lectiva

Aquesta exposició neix d’una selecció de textos extrets del llibre Respirar per la ferida de l’escriptora Sílvia Amigó, on es contraposen conceptes, paraules, gairebé semblants, que esdevenen una reflexió sobre el món i la vida.

La trobada dels artistes, la seva interpretació personal i lliure des de diferents disciplines, l’espai  i la col·lisió de  la  il·lusió, la generositat  i la bellesa la converteixen en una exposició única.

——————————————————————————————————————

Every moment is unique

Collective art exhibition

This show springs from a selection of texts from the book Respirar per la ferida (To breathe from the wound) by the writer Sílvia Amigó, where almost similar concepts and words are contrasted, and they become a reflection on life and the world.

The meeting of artists, their own interpretations, personal and free from diferent disciplines, the space and the collision of illusion, generosity and beauty make of this showcase a unique exhibition.

—————————————————————————————————————-

 

Cada momento es único

Exposición colectiva

Esta exposición nace de una selección de textos extraídos del libro Respirar per la ferida (Respirar por la herida) de la escritora Sílvia Amigó, donde se contraponen conceptos, palabras, casi parecidas, que devienen una reflexión sobre el mundo y la vida.

El encuentro de los artistas, su interpretación personal y libre desde diferentes disciplinas, el espacio y la colisión de la ilusión, la generosidad y la belleza la convierten en una exposición única.

 

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment