EXPOSICIÓ CLUCS d’ÀLVAR CALVET

EXPOSICIÓ TEMPORAL

EXPOSICIÓ CLUCS d’ÀLVAR CALVET

CLUCS de paisatges i cegueres

Àlvar Calvet

L’any 2018 vaig obtenir una residència al Centre d’Art Cacis forn de calç de Calders. La meva proposta es titulava “Abraçar un paisatge amb els ulls tancats”. L’experiència constava de diverses fases que mai s’han presentat ja que va arribar la pandèmia. Per fi, aquesta part del meu treball – que d’alguna manera pretén ser una continuació de la meva exploració de la ceguesa però relacionada en aquest cas amb el paisatge, amb la natura i amb l’entorn de Cacis – podrà ser vist, tocat o pensat. L’ús real i metafòric de la ceguesa (temàtica que estic treballant i explorant des de l’any 2012, partir de l’exposició Noche que vaig fer a Madrid), em permet a Clucs, parlar del que veiem i del que volem veure, però sobretot d’algunes mancances humanes i es que – com ens apunta Saramago al seu Assaig sobre la ceguera -, “la ceguesa és com una plaga que castiga una comunitat, afectant, poc a poc, tot un país”.

Àlvar Calvet

Del 8 d’octubre al 20 de novembre / 2022

No Comments

Post A Comment