Curs AMiC 22-23

Art, Mestres i Creació

Curs AMiC 22-23

PROJECTE AMiC 2022-23: LÍMITS

Treballem l’art: AMiC (Art, Mestres i Creació) és un projecte  que coordina el Centre de Recursos del Bages, Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACIS) El Forn de la Calç, la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC)  i amb el suport de l’Ajuntament de Manresa. Consisteix en una proposta educativa i formativa adreçada especialment a mestres i escoles en la qual es vol apropar l’art contemporani a l’àmbit educatiu. Cada any es proposarà una temàtica amb la qual treballar la pràctica artística a les escoles i que alhora serveixi com a eix per poder articular i treballar altres àrees de coneixement a partir d’aquesta vessant temàtica.

El projecte AMiC proposa la pràctica educativa com a espai de trobada per assajar diferents disciplines artístiques on els mestres i els alumnes puguin conèixer millor els llenguatges contemporanis. També vol ser un estímul per tal de treballar diferents àrees del currículum a partir del llenguatge audiovisual contemporani i ampliar l’horitzó d’experiències i coneixements més enllà de la simple experiència estètica per obrir tot un ventall de possibilitats a nivell educatiu.

El curs 2022-23 serà la 9a edició del projecte AMiC i us proposem treballar la temàtica “Límits”
Tot partint de la reflexió i debat a l’aula al voltant del concepte Límits, alumnat i professorat iniciareu un procés creatiu i de recerca per descobrir que els límits poden ser socials, geogràfics, culturals, personals…. L’alumnat s’acabarà posant a la pell d’un artista i descobrirà com pensa, com sent, com treballa i com és la vida de les persones artistes contemporànies.

Aquest curs paticipen:

 • Escola Rellinars
  ● Escola La Renaixença
  ● Escola Vall de Néspola
  ● Escola Puigberenguer
  ● Escola L’Esqueix
  ● Institut Manresa Sis
  ● Institut Bages Sud
  ● IE Sant Jordi

Web Serveis educatius Bages i Moianès

programa AMiC 22-23

No Comments

Post A Comment