Àgora 2022

Àgora 2022

Àgora 2022

Manresa 2022 és una aposta estratègica de la ciutat, transversal i participativa, amb l’objectiu de celebrar els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa. Es tracta d’una oportunitat per impulsar, des de la reflexió i l’acció, projectes transformadors de la Ciutat, també en l’àmbit educatiu.

En el marc d’aquest projecte, la FUB-UManresa rep l’encàrrec de tirar endavant les actuacions vinculades a l’àmbit de l’educació i crea l’Àgora 2022. La proposta busca promoure la reflexió, el debat i la presa de compromisos en relació al vessant transformador de la tasca de mestres i professorat.

Grup de Treball Land Art, art i natura

El Grup de treball Territoris híbrids / Espais fronterers obre un diàleg per impulsar la connexió amb la natura a través de l’art, una alternativa a les activitats habituals sobre descoberta de la biodiversitat i educació ambiental. Oferim un apropament diferent de la natura a partir de disciplines híbrides de la fi del segle, entre les quals el Land art o art del paisatge.

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat és una iniciativa privada sense ànim de lucre que des de l’any 2008 es dedica a l’experimentació, investigació i difusió de les pràctiques artístiques culturals amb la voluntat d’estimular la discussió, crítica i reflexió necessària per cercar una nova visió de la realitat, fomentant la sostenibilitat com estratègia de reforma.

No Comments

Post A Comment