Anatomia d’un paisatge capgirat

Anatomia d’un paisatge capgirat

Diàlegs transdisciplinaris al voltant de la muntanya sense

Amb el Jordi Mas Balado, Annelies Broekman, Rosa Cerarols i Daniel Barbé.

El dissabte dia 17 de desembre del 2022 es presenta la primera fase de la recerca artística al voltant de la muntanya de runams del Cogulló de Sallent, titulada, Anatomia d’un paisatge capgirat. El centre d’art i sostenibilitat, Cacis, el forn de la calç de Calders, acull aquesta mostra que constarà d’una presentació i d’una conversa posterior a les mateixes instal·lacions del centre d’art. L’horari està previst de 12 h a 14 h.

A partir de la recerca en la noció de meteorologia corporal que desenvolupa el Jordi Mas Balado https://www.jordimasdansa.com/ , es posa en relació el fenomen de la muntanya de runams salins de Sallent amb la exploració i creació coreogràfica. En aquest sentit, es podrá veure un treball videogràfic filmat per l’artísta visual Marina Tsartsara.

En l’observació d’un cas concret de màxima pressió ambiental, com aquest, es vol reflexionar un qüestionable estat de salut de la conca del riu Llobregat, reinterpretant les relacions d’afectivitat i fent una diagnosi trans disciplinar.

El diàleg posterior a la presentació hi intervindran, el geòleg i assagista Daniel Barbé, juntament amb l’Annelies Broekman, com a membre de la Taula del Llobregat i investigadora sobre polítiques públiques en la gestió de l’aigua, i finalment la Rosa Cerarols, geògrafa cultural i membre fundadora del projecte multidisciplinari Konvent, de creació artística i foment del territori.

 

Tags:
No Comments

Post A Comment