Jardins de Llum 21

Presentació del programa de La Festa Llum 21 de Manresa . Amb la presència dels programadors i programadores de les diferents activitats que es fan malgrat la COVID 19 .
Jardins de Llum 21, festival d’Art efímer i llum de Manresa amb la direcció artística del Centre d’Art Contemporani CACIS el Forn de la calç compartint l’organització del Festival amb l’Ajuntament de Manresa i la col·laboració de la TAVCC i l’associació de la Misteriosa Llum de Foto Art i el Cercle artístic de Manresa.
Cast.
Presentación del programa de La Fiesta Luz 21 de Manresa. Con la presencia de los programadores y programadores de las diferentes actividades que se realizan a pesar de la COVID 19.
Jardines de LLum 21, festival de Arte efímero y luz de Manresa con la dirección artística del Centro de Arte Contemporáneo CACIS el Forn de la cal compartiendo la organización del Festival con el Ayuntamiento de Manresa y la colaboración de la TAVCC y la asociación de la Misteriosa Luz de Foto Arte y el Círculo artístico de Manresa.
No Comments

Post A Comment